Vrata za stan

Fortis sigurnosna vrata za stan

Godine iskustva, istraživanja i unapređivanja dovele su do toga da imamo premium sigurnosna vrata. Uz konstantan napor da se poboljša kvalitet vrata došli smo do toga da smo konkurentni u celoj Evropi. Fortis sigurnosna vrata se po kvalitetu izrade kotiraju vrlo visoko na domaćem i stranom tržištu.  Zavisno od konstrukcije, debljina krila je od 70 mm do 102 mm, a težina vrata je između 80 i 120 kilograma. Unutar krila se nalazi čelična konstrukcija, a krilo, kao i štok, su punjeni mineralnom vunom što dovodi do odlične zvučne i toplotne izolacije. Završna obrada je MDF koji možete birati prema vašim željama i potrebama. Sve to daje vrlo elegantan i luksuzan izgleda vrata, a i čitave zgrade.

Nemamo nijedan prijavljen slučaj uspešnog obijanja naših vrata.

Braon vrata

Sigurnosna vrata AM

Naš najpopularniji i najprodavaniji model. Ovaj model je zbog svoje konkurentne i privlačne cene interesantan mnogim kupcima i investitorima. Vrata poseduju 3 brave i ukupno zabravljuju u 7 tačaka. Sa 2 šarke i 2 protivprovalna klina sigurnost je zagarantovana. Krilo je debljine 83 mm, a štok 100 mm. Poseduje 2 diht gume što za rezultat daje odličnu zvučnu i toplotnu izolaciju. Sa unutrašnje strane vrata poseduju ukrasne pervajz lajsne što daje posebnu notu lepote i elegencije.

Sigurnosna vrata KS

Za ljude koji žele nešto više. Ovaj model je odlično rešenje za ljude koje žele dodatni nivo pouzdanosti. Vrata dolaze sa 3 brave i ukupno zabravljuju u 7 tačaka. Poseduju čak 3 šarke i 2 protivprovalna klina –  sigurnost je zagarantovana. Ovaj model dolazi sa kantovanim krilom vrata, što znači da na krilu nema vidljivih metalnih delova. Krilo je debljine 90 mm, a štok 100 mm. Poseduje 2 diht gume što za rezultat daje odličnu zvučnu i toplotnu izolaciju. Sa unutrašnje strane vrata poseduju ukrasne pervajz lajsne što daje posebnu notu lepote i elegencije.

Sigurnosna vrata AP2

Predstavlja sam vrh naše ponude – KLASA ZA SEBE. Ovaj model predstavlja rešenje za najzahtevnije investitore i kupce, kako u estetskom tako i u tehničkom smislu. Unikatan i elegantan dizajn, kao i sama masivnost je nešto što ova vrata stavljaju u sam vrh našeg tržišta. Vrata dolaze sa 3 brave i ukupno zabravljuju u 7 tačaka. Poseduju čak 3 šarke i 4 protivprovalna klina –  sigurnost je zagarantovana. Ovaj model dolazi sa kantovanim krilom vrata, što znači da na krilu nema vidljivih metalnih delova. Krilo je debljine 102 mm, a štok 125 mm. Poseduje 2 diht gume što za rezultat daje odličnu zvučnu i toplotnu izolaciju. Sa unutrašnje strane vrata poseduju ukrasne pervajz lajsne, kao i inox prag, što daje posebnu notu lepote i elegencije.

Presek sigurnosnih vrata

Opšiv sigurnosnih vrata

Fortis sigurnosna vrata imaju mogućnost MDF opšivanja zida. To je savršena zamena za molerske i gipsarske radove nakon naše montaže.
Sam opšiv će dodatno ulepšati ne samo vrata, nego i izgled kompletnog enterijera zgrade.