Vrata za kuću

Fortis sigurnosna vrata za kuću

Među jedinima smo na tržištu koji daju garanciju na sigurnosna vrata za spoljnu upotrebu. Izuzetne karakteristike, kao i sama debljina vrata je nešto zbog čega smo postali lideri na našim prostorima. Sva naša vrata poseduju termo prekid u krilu, kao i u štoku.

Nemamo nijedan prijavljen slučaj uspešnog obijanja naših vrata.

Sigurnost na prvom mestu

Naša sigurnosna vrata postavljaju standarde kada je u pitanju zaštita vašeg doma i porodice. Naša sigurnosna vrata nisu samo funkcionalna, već i estetski privlačna. Sa raznovrsnim dizajnima i bojama, možete prilagoditi vrata vašem ličnom stilu i arhitekturi vašeg doma. Bez obzira na to da li preferirate moderni ili klasični izgled, naša vrata će dodati vrednost vašem domu. 
Naš cilj je pružiti vam vrata koja ne samo da zadovoljavaju, već i premašuju sva vaša očekivanja.

Sva naša sigurnosna vrata za spoljnu upotrebu poseduju termo prekid.

Šta je to termo prekid?

Termo prekid je jedna vrsta izolacione barijereZa termo prekid koristi plutna ploča visoke gustine, koja se postavlja između dva metalna štoka i na taj način sprečava kondez. Uloga termo prekida:

  1. Izolacija – sprečava toplotu i hladnoću da prelazi sa jedne strane na drugu.
  2. Ušteda energije – termo prekid održava optimalnu temperaturu u vašem domu. To rezultira smanjenim troškovima grejanja i hlađenja.
  3. Akustika – termo prekid dodatno prigušuje buku i vibracije.

Sigurnosna vrata za kuću - MDF

Sa spoljne strane krila se nalazi MDF namenjen za spoljnu upotrebu, otporan na sve vremenske uslove i temperaturne razlike.

Sigurnosna vrata za kuću - ŠPERPLOČA

Sa spoljne strane krila se nalazi ŠPERPLOČA, koja je namenjena za spoljnu upotrebu, otporana na sve vremenske uslove i temperaturne razlike.

Sigurnosna vrata za kuću - METAL

Sa spoljne strane krila se nalazi METAL namenjen za spoljnu upotrebu. Metal predstavlja najbolju soluciju izrade sigurnosnih vrata za spoljnu upotrebu.

Karakteristike vrata za kuću

Veoma visok kvalitet izdrade

Vrata imaju termo prekid

Odlična zvučna i toplotna izolacija

Težina vrata preko 120 kg.

Veliki izbor boja i dekora

Specifičan i unikatan dizajn

2 godine garancije na vrata

5 godina garancije na brave